Betrouwbare accountants en belastingadviseurs uit Ruurlo

Contact

Over Span Accountants / Belastingadviseurs

Betrouwbare accountant en belastingadviseur

Bij Span Accountants / Belastingadviseurs heeft u een vast en deskundig contactpersoon, die uw aanspreekpunt en klankbord is. Geen wisselende contacten, maar een betrouwbare partner waarop te allen tijde teruggevallen kan worden.

Span Accountants / Belastingadviseurs biedt u een optimale kwaliteit, niet alleen

vaktechnisch, maar ook wat betreft service. Het belangrijkste is dat u krijgt wat u nodig heeft. Immers, persoonlijke dienstverlening vraagt om persoonlijke aandacht. Hierbij staat een wederzijdse vertrouwensrelatie voorop. Daarom ontvangt u ook geen vage factuur, maar een (maandelijks) gespecificeerde rekening.


Wij zijn deskundig maar ook vooral praktisch ingesteld. Hierbij richten wij ons op uw wensen en behoeften. Onze werkzaamheden kunnen zowel bij u ter plaatse als bij ons op kantoor in Ruurlo worden uitgevoerd. Wij voelen ons immers direct bij u thuis.

Onze geschiedenis

In 1996 is Span Accountants / Belastingadviseurs in Ruurlo gestart. Vanuit de invalshoek dat het prima werken en wonen is in de Achterhoek, viel ons oog al snel op een van de parels van de Achterhoek, Ruurlo.


De start was vanuit de zolderkamer. Inmiddels zijn we doorgegroeid naar een eigentijds kantoor. Hierbij zijn we altijd laagdrempelig gebleven. Het snel even bij ons binnenlopen om even wat te bespreken is altijd vanzelfsprekend gebleven. Ook de koffie zal nooit ontbreken.

De vennoten

Carolus Span

Carolus Span

Accountant-Administratieconsulent

Register Belastingadviseur

carolus@spanaccountants.nl

Esther Span

Esther Span

Het team

Onze assistenten staan te allen tijde voor u klaar.

Vacatures

Wij hebben op dit moment geen vacatures.